Συρματοταινίες (ST) Κλασικών Εφαρμογών

Μεταφορικές ταινίες με συρματόσχοινα

Από τις αρχές του 1970, η ContiTech ΙΜΑΣ A.E. προμηθεύει τους πελάτες της ανά τον κόσμο με υψηλής ποιότητας συρματοταινίες. Το φάσμα των προϊόντων μας καλύπτει ταινίες με πλάτος μέχρι και 2600mm και αντοχή θραύσης μέχρι και 8000 N/mm (μοντέλο ST 8000).

Οι μεταφορικές ταινίες ΙΜΑΣ με συρματόσχοινα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα σχετικά διεθνή πρότυπα, όπως το DIN 22131, το DIN EN ISO 15236 ή το Αυστραλέζικο Πρότυπο (AS 1333) και ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Ωστόσο και ειδικές κατασκευές με συγκεκριμένο αριθμό συρματοσχοίνων, βήματος, διαμέτρου συρματόσχοινου και άλλων χαρακτηριστικών μπορούν να παραχθούν όταν είναι απαραίτητο. Όπως για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζεται να συγκολληθεί ένα επιπλέον τμήμα ταινίας σε μία εγκατεστημένη συρματοταινία ειδικής κατασκευής.

Οι μεταφορικές ταινίες ΙΜΑΣ με συρματόσχοινα διακρίνονται για την υψηλή μετάδοση των δυνάμεων, για τα μεγάλα τους μήκη (μέχρι και 20 km αξονική απόσταση), και για τις πολύ μεγάλες φορτωτικές τους δυνατότητες (30.000 t/h). Η υψηλή ελαστικότητα συνδυασμένη με τη χαμηλή επιμήκυνση και η εξαιρετικά ευθύγραμμη πορεία διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση των προϊόντων μας. Μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας σε διαθέσιμους τύπους ελαστικού επικάλυψης, οι μεταφορικές ταινίες της ContiTech ΙΜΑΣ A.E. με συρματόσχοινα αξιοποιούνται επιτυχώς σε μία μεγάλη γκάμα χρήσεων.

Συρματοταινίες (ST) Κλασικών Εφαρμογών – ContiTech ΙΜΑΣ Α.Ε.