Ειδικά προϊόντα

Προϊόντα

Με τις ειδικές γνώσεις μας στις βιομηχανίες των ελαστικών, η ContiTech ΙΜΑΣ προσφέρει κάτι περισσότερο από μεταφορικές ταινίες.

Για περισσότερα από 35 χρόνια, η ContiTech ΙΜΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής προϊόντων από ελαστικό υψηλής τεχνολογίας. Η παραγωγή επικεντρώνεται κυρίως στις μεταφορικές ταινίες και στα παρελκόμενα. Επίσης η ContiTech ΙΜΑΣ Α.Ε. παράγει άλλα προϊόντα ελαστικού, όπως ελαστικοί προσκρουστήρες και ελαστικά φύλλα.

Οι ελαστικοί προσκρουστήρες, κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τους ειδικούς κανονισμούς των λιμενικών αρχών. Κατασκευάζονται από ειδικό ελαστικό υλικό και παρέχουν άριστη απόδοση κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Οι ελαστικοί προσκρουστήρες είναι απαραίτητοι για τον ελλιμενισμό των πλοίων – ανεξαρτήτως μεγέθους. Επίσης, οι προσκρουστήρες μπορούν να απορροφήσουν τους ελιγμούς μεγάλης ισχύος σε αργή κίνηση των σκαφών.

Τα ελαστικά φύλλα μπορούν να παραχθούν και να παραδοθούν με ή χωρίς στρώσεις λινού, σε διάφορες διαστάσεις και με διαφορετικούς τύπους ελαστικού . Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα φύλλα ελαστικού σε διάφορες εφαρμογές, για παράδειγμα ως παραπέτα ή για να σχεδιάσουν ειδικές ταινίες (κόσκινα) τις οποίες χρειάζονται.

Special Products – ContiTech IMAS S.A.